Logo

Karting

Garues bohuni gati për eksperienca plotë adrenalinë!

Përjetoni vozitjen e nivelit profesional në pistën e brendshme 500m me Gokart- RSX2 krejt elektrik, i sigurtë dhe me performancë mbresëlënëse⚡️

Aventura ju pret!

Sports Bar

AR Darts

Axe Throwing

Virtual Reality

Laser Tag Arena

Arcade Games

Bowling

Escape Rooms

Kids

Party

Corporate Rooms

Aktivitetet Tjera

Corporate Rooms

Party & Business Rooms

Food

Coffe Shop

Apliko për Punë

Çmimorja

Axe Throwing

30min

15€per lane

Darts

30min

10€per lane

Bowling

30min

15€per lane

Karting

Per person

15€

Hologate

Per person

5€

Escape Room

3 persona

15€ per person

4 persona

12€ per person

5 persona

10€ per person

6 persona

8€ per person

Laser Tag

Per person

5€