Hyper Drive është një garë me shpejtësi të lartë në një veturë tërësisht elektrike.

HyperDrive është përvoja më e mirë e pistës së garave. Me veturën elektrike më të fuqishme në treg, Hyper Drive ofron një garë të sigurt dhe jashtëzakonisht emocionuese.

Next Level Karting

img876.jpg

HyperActive do të ndryshojë mënyrën se si njerëzit mendojnë për argëtimin.

Misioni ynë është ta bëjmë realitetin pak më pak të mërzitshëm. Ne ofrojmë mjetet e nevojshme për të realizuar përvojat tuaja, pavarësisht sa të egra janë ato.

Ne ofrojmë lojëra argëtuese të jashtëzakonshme dhe elektrizuese për të gjitha moshat.

Laser Tag është një lojë interaktive që ju zhyt në botën e betejës. Përballuni me një ekip kundërshtarësh ose luani vetëm ndërsa përpiqeni të mbijetoni. 

Laser Tag

Realiteti virtual është këtu dhe është ndryshe nga çdo gjë që keni përjetuar më parë. 

Udhëtoni në një botë të panjohur dhe lejoni vetes të humbni në historitë gjithnjë e në zhvillim. Aventura juaj e ardhshme është vetëm një kufje larg.

Hyni në një
realitet të ri.

HyperActive

in numbers

10

NUMBER OF
ATTRACTIONS

12,000

SQUARE METERS

200

EXPECTED
EMPLYEES

Ne jemi në kërkim të talenteve për

t'iu bashkuar ekipit tonë.

Mbushni formularin më poshtë për

të aplikuar.

Aplikoni këtu

Aplikimi u realizua me sukses!

arrow&v

MIRËSEVINI NË TË

ARDHMEN E ARGËTIMIT