Logo

Karting

Garues bohuni gati për eksperienca plotë adrenalinë!

Përjetoni vozitjen e nivelit profesional në pistën e brendshme 500m me Gokart- RSX2 krejt elektrik, i sigurtë dhe me performancë mbresëlënëse⚡️

Aventura ju pret!

Sports Bar

AR Darts

Axe Throwing

Virtual Reality

Laser Tag Arena

Arcade Games

Bowling

Escape Rooms

Kids

Party

Corporate Rooms

Aktivitetet Tjera

Corporate Rooms

Party & Business Rooms

Food

Coffe Shop

Regjistrohu TANI!

Apliko për Punë